Céklás-babos mártogatós
Ha szeretjük a hummuszt, imádni fogjuk ezt a fehérbabbal és céklával készült különleges változatot. Kínáljuk előételként ezt a színes mártogatóst.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók







Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
1 üveg Bonduelle cékla
1 gerezd fokhagyma
3 tk olívaolaj
1 ek balzsamecet
1 ek kömény
Szezámmag
Só, bors
- lépés 1Keverjünk össze 1 doboz jól lecsepegtetett canellini babot 1 üveg Bonduelle céklával és 1 gerezd hámozott fokhagymával.
- lépés 2Adjunk hozzá 3 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál köményt. Sózzuk, borsozzuk. Szükség esetén adjunk hozzá 2-3 evőkanál hideg vizet.
- lépés 3Miután a keveréket simára turmixoltuk, öntsünk egy tálba, szórjuk meg szezámmaggal (elhagyható), és előételként tálaljuk csíkokra vágott zöldségekkel vagy grissinivel.