Pinterest

Céklás-babos mártogatós

Ha szeretjük a hummuszt, imádni fogjuk ezt a fehérbabbal és céklával készült különleges változatot. Kínáljuk előételként ezt a színes mártogatóst.
Könnyű
4 személy
10 perc

Hozzávalók

Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab

1 üveg Bonduelle cékla

1 gerezd fokhagyma

3 tk olívaolaj

1 ek balzsamecet

1 ek kömény

Szezámmag

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur canellini bab

1 üveg Bonduelle cékla

1 gerezd fokhagyma

3 tk olívaolaj

1 ek balzsamecet

1 ek kömény

Szezámmag

Só, bors
  1. lépés 1
    Keverjünk össze 1 doboz jól lecsepegtetett canellini babot 1 üveg Bonduelle céklával és 1 gerezd hámozott fokhagymával.
  2. lépés 2
    Adjunk hozzá 3 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál balzsamecetet, 1 evőkanál köményt. Sózzuk, borsozzuk. Szükség esetén adjunk hozzá 2-3 evőkanál hideg vizet.
  3. lépés 3
    Miután a keveréket simára turmixoltuk, öntsünk egy tálba, szórjuk meg szezámmaggal (elhagyható), és előételként tálaljuk csíkokra vágott zöldségekkel vagy grissinivel.