Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503

Légumio - Zöldségek új formában

A Bonduelle megalkotta a Légumio termékcsaládot, amely egyszerű módját kínálja a mindennapi zöldség- és hüvelyes bevitelnek.


A Légumio 80-95%-ban hüvelyeseket és 5-20%-ban zöldségeket tartalmaz, a mindenki által kedvelt tészta formában. Természetesen gluténmentes, ugyanakkor fehérjében és rostban gazdag, nem tartalmaz semmilyen színezéket vagy tartósítószert. Gyorsan elkészül, a gyerekeket pedig játékos formában szoktatja rá a zöldségfogyasztásra.


3 ízben és formában érhető el:
  • Vöröslencse és sárgarépa penne
  • Csicseriborsó és kukorica fusilli
  • Zöldborsó és cukkini rigatoni

A Légumio szószok a rohanó hétköznapokra kínálnak remek alternatívát, mert könnyen és gyorsan felhasználhatók. A finoman fűszerezett szószokban nagyobb zöldségdarabokat rejtettünk el, ezáltal tésztához vagy rizshez is kitűnő választást jelentenek.


3 ízben kaphatók:
  • Padlizsán-kakukkfű
  • Sárga cukkini-tejszín
  • Cukkini-olíva

Kapcsolat a várossal

Magyarországi kezdeményezésünkkel szeretnénk példát mutatni, illetve segíteni a körülöttünk élők életminőségén. Továbbá egy olyan közösségi összefogást megteremteni, mellyel növelhetjük a munkaerő termelékenységét, megbecsülését és bizalmát, elkötelezettségét a vállalat felé. Célunk, hogy alkalmazottaink büszkék legyenek munkaadójukra, aki példát mutat és szemléletet formál az egészséges életvitelben, a család kiemelt szerepében és az összefogás erejében.


Termékeink

Garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékcsaládunk 

Több, mint 160 éve dolgozunk együtt mezőgazdasági partnereinkkel a föld-, víz- és levegőbarát zöldségtermesztés fejlesztésében. A folyamat legújabb mérföldköveként organikus ("bio") élelmiszereink mellett olyan termékekkel is megjelenünk, melyek garantáltan nem tartalmaznak növényvédőszer-maradványt.


Kínálatunkban a Bonduelle Gold szuperédes és ropogós csemegekukorica termékcsaládja az első, amely megkapta ezt a besorolást. Ez azt jelenti, hogy a termékekben garantáltan 0,00001g/kg-nél kevesebb növényvédőszer található - azaz a jelenlegi laboratóriumi körülmények között nem lehet kimutatni benne ilyen anyagok jelenlétét, és mindezt mérések is igazolják.


Terveink szerint a későbbiekben további, garantáltan növényvédőszer-maradvány nélküli termékekkel is bővítjük majd palettánkat.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!