Vapeur Csicseriborsó

Az új recept alapján készült, gőzben párolt csicseriborsó szemek kevesebb vizet vesznek fel, így ropogósak és frissek maradnak. Azonnal felhasználható levesek, saláták, vagy akár humusz elkészítéséhez.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 310 g töltőtömeg : 265 g
összetevők

Csicseriborsó, Ivóvíz, Étkezési só

tápérték

100g adagonként 125g
Energia (kJ) 502 kJ 629 kJ
Energia (kcal) 120 kcal 150 kcal
Zsír (g) 2,2 g 2,8 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0,2 g 0,3 g
Szénhidrát (g) 14,7 g 18,4 g
..amelyből cukrok (g) 0,5 g 0,6 g
Rost (g) 7,7 g 9,6 g
Fehérje (g) adagonként 8,0 g
Só (g) adagonként 0,75 g
Hőkezelés

Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on és 2 napon belül fogyassza el!

Fedezze fel receptjeinket

KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Csoki mousse aquafabából

    Mindössze három alapanyagból könnyű csokoládé mousse-t készíthetünk! Csak egy meglepő hozzávalóra, vagyis csicseriborsó konzervre, valamint étcsokoládéra és egy kevés agavé szirupra lesz hozzá szükségünk. A tetejét ízlés szerint díszíthetjük kókuszkrémmel, csokoládé reszelékkel vagy bogyós gyümölccsel.

  • Csicseriborsó falafel

    Mi a tökéletes falafel titka? Az, hogy nem kell túlbonyolítani! Ezt a receptet könnyen elsajátíthatj...

  • Csicseriborsó és karfiol curry

    A curry mindig felmelegít, legyen bármilyen hideg az időjárás. Ha szeretnénk csökkenteni a család hú...