1. >Receptek
  2. >Zöldborsópörkölt tofuval

Zöldborsópörkölt tofuval

Pörkölt hús nélkül? Ez tofus zöldborsópörkölt ugyanolyan szaftos és finom, mint a húsos párja, és még laktató is.
Könnyű
5 személy
15 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
5 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva

1-2 evőkanál olívaolaj

2-3 teáskanál pirospaprika

3 gerezd zúzott fokhagyma

só, bors

50 dkg natúr tofu, kockákra vágva

1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
hozzávalók 5 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva

1-2 evőkanál olívaolaj

2-3 teáskanál pirospaprika

3 gerezd zúzott fokhagyma

só, bors

50 dkg natúr tofu, kockákra vágva

1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
  1. lépés 1
    A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a pirospaprikát és elkeverjük. Hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
  2. lépés 2
    Ízesítjük a fokhagymával, valamint sóval, borssal. Amikor a zöldborsó már majdnem kész, hozzáadjuk a tofut is, kb. 5 percig főzzük még, majd tálaljuk. Ízlés szerint tejfölt is adhatunk hozzá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Kókuszos-gyömbéres piláf zöldborsóval

    A piláf egy ázsai eredetű rizsétel, melyet önmagában és köretként is fogyasztanak. Hússal vagy anélkül is készíthető, de a flexitariánus életmód jegyében most egy fűszeres, zöldborsós változattal készültünk!

  • Citromos-tejszínes zöldséges penne

    Ha kimerítő napok állnak mögöttünk, és csak egy gyors vacsorára vágyunk, az előkészített zöldségkeve...

  • Zöld muffin fehércsokival

    Fedezzük fel a matchát egy különleges zöldséges-fehér csokis muffin receptben. A kívül zöld, belül p...