Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P15M
Recept képe
Zöldborsópörkölt tofuval

Zöldborsópörkölt tofuval

15 perc
Zsenge zöldborsó
Zsenge zöldborsó
laktózmentes
vegetárianus
mustármentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
    1-2 evőkanál olívaolaj
    2-3 teáskanál pirospaprika
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    só, bors
    50 dkg natúr tofu, kockákra vágva
    1 csomag Bonduelle zöldborsó

Elkészítés

A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a pirospaprikát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
Ízesítjük a fokhagymával, valamint sóval, borssal.
Amikor a zöldborsó már majdnem kész, hozzáadjuk a tofut is, kb. 5 percig főzzük még, majd tálaljuk. Ízlés szerint tejfölt is adhatunk hozzá.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!