Bonduelle - Recept - Zöldborsópörkölt csirkehússal 
laktózmentes
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
    1-2 evőkanál olívaolaj
    2-3 teáskanál pirospaprika
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    só, bors
    50 dkg csirkemellfilé, kockákra vágva
    2 evőkanál szűz olívaolaj
    1 doboz Bonduelle zöldborsó, lecsepegtetve

Elkészítés

A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a pirospaprikát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
Ízesítjük a fokhagymával, valamint sóval, borssal.
Közben a csirkehúst az olívaolajon puhára pirítjuk, és az elkészült zöldborsóra halmozzuk.
Ízlés szerint tejfölt is adhatunk hozzá.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!