Bonduelle - Recept - Uborkás töltött csirkemell 

Uborkás töltött csirkemell

60 perc
Csemegeuborka 3-6 cm
laktózmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 4 db csirkemell csont nélkül
    20 dkg parasztkolbász
    Bonduelle Csemegeuborka 3-6 cm
    4 db tojás
    1 teáskanál mustár

    őrölt fehér bors
    szárnyas fűszer
    olaj

Elkészítés

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel.
A tojásokat megfőzzük.
A 3-4 dbcsemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk.
A főtt tojásokat lereszeljük, vagy villával szétnyomkodjuk.
Hozzákeverjük a kolbászt, uborkát, mustárt.
Sózzuk, borsozzuk és a csirkemellek felére halmozzuk.
Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel, vagy fogvájóval összetűzzük és kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük.
Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!