Bonduelle - Recept - Tejszínes farfalle tészta zsenge zöldségekkel 
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 2 doboz Bonduelle Créatif Duo
    320 g farfalle tészta
    5 evőkanál olívaolaj
    100g póréhagyma
    100 g pritamin paprika
    0,5 l tejszín
    2-3 gerezd fokhagyma
    só, bors, petrezselyemzöld

Elkészítés

A karikára vágott póréhagymát és a kockára vágott pritaminpaprikát megfuttatjuk az olajon, majd hozzáadjuk a Bonduelle zöldségeket a zúzott fokhagymával.
Rövid ideig pirítjuk azután felöntjük a tejszínnel, megszórjuk vágott petrezselyemmel, fűszerezzük, és hozzáadva a kifőzött tésztát rövid ideig forraljuk.
Tetejét vágott petrezselyemmel vagy vágott snidlinggel díszíthetjük.