Bonduelle - Recept - Sült salsa kagylófészekben 

Sült salsa kagylófészekben

70 perc
Créatif Salsa mix

Hozzávalók

  • 1 doboz Créatif Salsa mix
    25 dkg kagylótészta
    30 dkg rikotta
    10 dkg fetasajt
    10 dkg mozzarella sajt
    1 dl tej
    kevés parmezán sajt

    olajbogyó

Elkészítés

A rikottához hozzáadjuk a felaprított fetát és mozzarellát, majd a Créatif Salsa mixet. Összekeverjük az egyveleget. A kagylótésztákat lobogó vízbe tesszük, kb 3 percig főzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk őket. Eközben habzsákba töltjük a salsa mixes masszát. Kis mennyiségben kenünk a tűzállótál aljára is a krémből, majd egyenként ráhelyezzük a megtöltött kagylófészkeket. (Természetesen kiskanállal is töltögethetik, akiknek macera a habzsák) A maradék krémet elkeverjük egy kevés tejjel, egy kevés sóval – nem kell sok, mert a parmezán és a feta is intenzív ízű-, majd ezzel meglocsoljuk a töltött tésztarakást.

  Olajbogyókkal és parmezánforgácsokkal díszítjük. Előre melegített sütőbe tesszük és 180° C-on addig sütjük, míg a tészták puhák, a sajt pedig ropogós lesz a tetején.

Jó étvágyat hozzá!

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!