Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P30M
Recept képe
Serpenyőben sütött melegszendvics pikáns mártással

Hozzávalók

  • A szendvicshez
    - 10 dkg főtt sonka
    - 10 dkg szeletelt cheddar sajt 
    - 4 nagyobb szelet kenyér
    - 7 dkg vaj
    A mártáshoz 
    - 100 ml kész majonéz
    - 1/2 citrom leve
    - 1 ek kapribogyó
    - 5 db Bonduelle csemegeuborka 
    - 2 ek tejföl
    - snidling
    - só 
    - bors

Elkészítés

1. Kezdjük a mártással: egy edényben keverjük el a majonézt a citromlével és a tejföllel, majd adjuk hozzá az apróra vágott kapribogyót és a kis kockára vágott csemegeuborkát. Sózzuk, borsozzuk és szórjunk bele frissen vágott snidlinget. 

2. A kenyérszeleteket vajazzuk meg, majd 2 szeletre rétegezzünk először sajtot, majd sonkát, majd újra sajtot (az olvadt sajt tartja majd össze a szendvicset), utána borítsuk a tetejükre a másik 2 szelet kenyeret (így 2 szendvicset kapunk). 

3. Olvasszuk meg a vaj felét egy nagyobb serpenyőben, és közepes lángon süssük meg a szendvicsek egyik oldalát, hogy szép aranybarna legyen, majd egy pillanatra emeljük ki a szendvicseket, és olvasszuk meg a serpenyőben a vaj másik felét, majd süssük meg a szendvicsek másik felét is. 

4. Tálaláskor vágjuk ketté a szendvicseket, kanalazzunk melléjük a mártásból, és kínáljunk hozzá friss zöldségeket vagy salátát.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!