Bonduelle - Recept - Mexikói fűszeres leves 

Mexikói fűszeres leves

30 perc
Csemegekukorica, normál
Vörösbab
laktózmentes
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 2 evőkanál olaj
    1 közepes vöröshagyma, apróra vágva
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    1 doboz paradicsompüré
    1 teáskanál római kömény
    1 teáskanál őrölt koriander
    1 csipet Cayenne-bors
    30 dkg marhahús, csíkokra vágva
    1 nagyobb, piros húsú kaliforniai paprika, kisebb kockákra vágva
    1 kisebb jalapeno paprika, kockákra vágva

    tortillachipsz
    1 doboz Bonduelle csemegekukorica
    1 doboz Bonduelle vörösbab

Elkészítés

Az olajon futtassuk meg a vöröshagymát és a fokhagymát, adjuk hozzá a paradicsompürét és a fűszereket.
Adjuk hozzá a húst is, pároljuk pár percig, majd tegyük bele a kalifornia paprikát, a jalapeno paprikát, öntsük fel annyi vízzel, ami ellepi, és addig főzzük, amíg a hús majdnem megpuhul.
Ekkor adjuk hozzá a kukoricát és a vörösbabot, ízlés szerint sózzuk, és tortillachipsszel tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!