Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Közepes nehézségű
4 személy
45 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 db Hámozott aprított paradicsom konzerv
500g Marha vagy csirkehús csíkokra vágva
150 g csípős gyulai kolbász
150 g Póréhagyma
Chilis fűszerkeverék
Só, bors ízlés szerint
Olaj tetszés szerint
1 doboz Creatif Mexico zöldségkeverék
1 doboz Bonduelle vörösbab konzerv
rizs
hozzávalók 4 személyre
1 db Hámozott aprított paradicsom konzerv
500g Marha vagy csirkehús csíkokra vágva
150 g csípős gyulai kolbász
150 g Póréhagyma
Chilis fűszerkeverék
Só, bors ízlés szerint
Olaj tetszés szerint
1 doboz Creatif Mexico zöldségkeverék
1 doboz Bonduelle vörösbab konzerv
rizs
Termékajánlatunk a recepthez
Vörösbab
lépés 1
A felforrósított serpenyőben olajat hevítünk majd megpirítjuk benne a karikára vágott kolbászt és a húst.
Hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, és a Bonduelle Creatif Mexikó keveréket.
lépés 2
A babot leszűrjük és hozzáadjuk a rizshez, a paradicsom konzervvel együtt.
lépés 3
Ízlés szerint ízesítjük a fűszerekkel.
Egy kellemesen pikáns ételt kapunk melyet ízlés szerint fokhagymával is ízesíthetünk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Húsvéti sonkaleves buggyantott tojással
Kiadós, ízletes leves recept a húsvéti sonka főzőlevének felhasználásával, rengeteg zöldséggel és fehérbabbal, de a maradék sonkából is tehetünk bele. Tálaláskor buggyantott tojást helyezzünk a tetejére, és friss kenyeret kínáljunk mellé.
Sonkás-kukoricás frittata
Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, fő...
Karácsonyi pulykarolád borsópürével
A pulykarolád tökéletes karácsonyi vacsora, ráadásul rendkívül könnyű elkészíteni. A kiklopfolt húsb...