1. >Receptek
  2. >Mexikói csirke pikánsan

Mexikói csirke pikánsan

Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Közepes nehézségű
4 személy
45 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 db Hámozott aprított paradicsom konzerv

500g Marha vagy csirkehús csíkokra vágva

150 g csípős gyulai kolbász

150 g Póréhagyma

Chilis fűszerkeverék

Só, bors ízlés szerint

Olaj tetszés szerint

1 doboz Creatif Mexico zöldségkeverék

1 doboz Bonduelle vörösbab konzerv

rizs
hozzávalók 4 személyre
1 db Hámozott aprított paradicsom konzerv

500g Marha vagy csirkehús csíkokra vágva

150 g csípős gyulai kolbász

150 g Póréhagyma

Chilis fűszerkeverék

Só, bors ízlés szerint

Olaj tetszés szerint

1 doboz Creatif Mexico zöldségkeverék

1 doboz Bonduelle vörösbab konzerv

rizs
  1. lépés 1
    A felforrósított serpenyőben olajat hevítünk majd megpirítjuk benne a karikára vágott kolbászt és a húst. Hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát, és a Bonduelle Creatif Mexikó keveréket.
  2. lépés 2
    A babot leszűrjük és hozzáadjuk a rizshez, a paradicsom konzervvel együtt.
  3. lépés 3
    Ízlés szerint ízesítjük a fűszerekkel. Egy kellemesen pikáns ételt kapunk melyet ízlés szerint fokhagymával is ízesíthetünk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Húsvéti sonkaleves buggyantott tojással

    Kiadós, ízletes leves recept a húsvéti sonka főzőlevének felhasználásával, rengeteg zöldséggel és fehérbabbal, de a maradék sonkából is tehetünk bele. Tálaláskor buggyantott tojást helyezzünk a tetejére, és friss kenyeret kínáljunk mellé.

  • Sonkás-kukoricás frittata

    Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, fő...

  • Karácsonyi pulykarolád borsópürével

    A pulykarolád tökéletes karácsonyi vacsora, ráadásul rendkívül könnyű elkészíteni. A kiklopfolt húsb...