Bonduelle - Recept - Mentás zöldborsó-saláta mazsolával 
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle zöldborsó, lecsepegtetve
    40 dkg barnarizs
    fél liter húsleveslé  
    1 evőkanál vaj
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    5 dkg mazsola, egy kis vízbe áztatva
    fél csokor menta, apróra vágva
    só, bors
    1-2 evőkanál extra szűz olívaolaj

Elkészítés

1. A rizst a húsleveslével feltesszük főni.
2. Ha szükséges még, egy kevés vizet adhatunk hozzá főzés közben.
3. A borsót megfuttatjuk a vajon, rádobjuk a fokhagymát, pároljuk pár percig, majd félretesszük.
4. Ha a rizs megfőtt, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a mazsolát, a mentát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
Egy kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!