Bonduelle - Recept - Mentás-gyömbéres zöldborsóleves 

Mentás-gyömbéres zöldborsóleves

15 perc
Zsenge zöldborsó
cukormentes
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    3 cm-es friss gyömbér, lereszelve
    1 nagy csokor menta
    csirkehúsleves
    só, bors
    tejszín a tetejére
    80 dkg Bonduelle fagyasztott zöldborsó

Elkészítés

A vöröshagymát, a fokhagymát és a gyömbért egy kevés vízen megpároljuk.
A mentát finomra aprítjuk, és a felét a hagymás alaphoz adjuk.
Fél percig pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a csirkehúslevest, körülbelül annyit, hogy jó két ujjnyival a zöldborsót ellepje.
Fedő alatt kb. 10 perc alatt puhára megfőzzük, majd leturmixoljuk, és sóval, borssal ízesítjük.
Tálaláskor meglocsoljuk egy kevés tejszínnel és megszórjuk a maradék mentával.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!