Bonduelle - Recept - Majonézes brokkolikrém (szendvicskrém) 
laktózmentes
vegetárianus
szójamentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • só,
    kb. 6 evőkanál majonéz,
    őrölt fekete bors,
    citromlé,
    mustár
    50 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli

Elkészítés

A brokkolit rózsáira bontjuk, és enyhén sózott forrásban lévő vízben puhára főzzük, lecsöpögtetve hűlni hagyjuk. Még jobb, ha gőzben, a zöldségpároló rácsára rakva puhítjuk meg.
Ha kihűlt, kissé kinyomkodjuk, majd merülőmixerrel vagy gyorsvágógépben pépesítjük. 6 evőkanál majonézt hozzákeverünk, megborsozzuk, citromlével és mustárral pikánsra ízesítjük. Megkóstoljuk, ha kell megsózzuk, utánaízesítjük.
Frissen pirított, lehetőleg magos barna kenyérre halmozva tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!