Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P25M
Recept képe
kukoricapüré grillezett garnelavaL

kukoricapüré grillezett garnelavaL

25 perc
GOLD csemegekukorica
GOLD csemegekukorica

Hozzávalók

  • kis bambusznyársak
    25 dkg előfőzött garnéla, fejtől megfosztva   
    2 citrom
    2 dl olivaolaj
    ½ citrom leve
    kakukkfű
    2 préselt fokhagymagerezd
    2 konzerv Bonduelle Gold csemegekukorica
    2 dl tejszín

Elkészítés

Előzetesen vízbe áztatjuk a bambusznyársakat, nehogy lángra kapjanak a sütésnél. Ezt követően elkészítjük a pácot. Az olívaolajat elkeverjük a citromlével, a zúzott fokhagymával és a kakukkfűvel. A garnélákat sorba felszúrjuk a nyársakra úgy, hogy mindegyik közé teszünk egy-egy citromgerezdet, majd egy tálba fektetve, a pácot ráöntve, 20 percig pihentetjük. 
Eközben a Gold kukoricát összeturmixoljuk a tejszínnel és 1-2 csipet sóval. A pácidő leteltével forró grillre helyezzük a nyársakat, melyeknek mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk, majd a tálalás előtt felmelegített kukoricapüré mellé helyezzük.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!