Bonduelle - Recept - Koranyári pulykaleves 

Koranyári pulykaleves

30 perc
Zöldborsó
laktózmentes
mustármentes
szójamentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 1 kg pulykafelsőcomb-filé,
    2 közepes vöröshagyma,
    5 evőkanál olaj (lehet 10-15 dkg füstölt szalonna kiolvasztott zsírja is),
    1 kiskanál jóféle pirospaprika,
    1 mokkáskanál őrölt fekete bors,
    só, 2 csomó sárgarépa és petrezselyemgyökér vegyesen (5-6 répa, 2-3 kisebb gyökér),
    60 dkg újburgonya,
    1 nagy doboz (545 gramm)
    1 nagy csokor kapor

    a leves betétjéhez: 10 dkg finomlisztből 1 tojással fél mokkáskanál sóval gyúrt csipetke

Elkészítés

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!