Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P20M
Recept képe
Karfiolos krémleves gránátalmával és dióval

Karfiolos krémleves gránátalmával és dióval

20 perc
Karfiolos krémleves zöldségkeverék
Karfiolos krémleves zöldségkeverék

Hozzávalók

  • 1 kis doboz görögjoghurt
    2 gerezd fokhagyma
    1 gránátalma
    10 dkg dió
    5 dl víz vgy alaplé

    bors
    olivaolaj

Elkészítés

1. Egy lábosban melegítsük fel az olajat, dobjuk rá a karfiolos krémleves keveréket és várjuk meg ameddig átmelegszik. 

2. Reszeljük hozzá a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és reszeljük bele a szerecsendiót is. Pároljuk együtt még pár percig. 

3. Öntsük fel a vízzel vagy az alaplével és főzzük puhára a zöldségeket, majd ha kissé kihűlt, pürésítsük botmixerrel. 

4. Keverjük hozzá a görögjoghurtot és melegítsük újra vissza. 

5. Ez idő alatt a diót egy száraz serpenyőben enyhén pirítsunk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra, a gránátalma magjait pedig kaparjuk ki. 

6. A levest a dióval és a gránátalma magokkal megszórva tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!