Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P25M
Recept képe
Karfiolos finomfőzelék újhagymás csirkefasírtokkal

Karfiolos finomfőzelék újhagymás csirkefasírtokkal

25 perc
Karfiolos krémleves zöldségkeverék
Karfiolos krémleves zöldségkeverék

Hozzávalók

  • 1 zacskó Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
    fél zacskó fagyasztott Bonduelle Vapeur zöldborsó
    3 dkg vaj
    3 cm gyömbér
    1 csokor koriander
    1 kis doboz kókusztej
    300 g darált csirkehús
    2 szál újhagyma + 1 a végén díszítésnek
    fél friss chili
    1 tojás
    2 ek zsemlemorzsa

    bors
    napraforgó olaj

Elkészítés

1. Először állítsuk össze a fasírtot: keverjük össze a darált húst a kimagozott apróra vágott chilivel, az apróra vágott újhagymával, adjuk hozzá a felvert tojást és a zsemlemorzsát, sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk állni egy rövid ideig. 

2. Egy edényben olvasszuk fel a vajat és reszeljük bele a megpucolt gyömbért. Rövid ideig pároljuk, majd adjuk hozzá a zöldségeket. Pár perc kevergetés után öntsük fel a kókusztejjel és forraljuk össze. Sózzuk, borsozzuk. 

3. Készítsünk kisebb fasírtokat a darálthúsból és kevés olajon, közepesen forró serpenyőben süssük őket aranybarnára. 

4. Tálaláskor a főzelék mellé tegyünk a fasírtból, majd szórjuk meg apróra vágott újhagymával és korianderrel (ha szeretjük, még egy kevés chilit tehetünk rá).   

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!