Bonduelle - Recept - Karácsonyi mandulás kelbimbó 
laktózmentes
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
    1 csomag Bonduelle fagyasztott kelbimbó
    10 dkg szeletelt mandula
    2-3 evőkanál extra szűz olívaolaj
    1 citrom leve és héja vékonyra vágva
    só, bors

Elkészítés

A kelbimbót megpároljuk, a mandulát sütőben megpirítjuk.
Az olívaolajat és a citrom levével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
Az elkészült kelbimbót egy salátástálba tesszük, meglocsoljuk a citromos olajjal, alaposan összeforgatjuk, majd a citrom héjával és a mandulával megszórva melegen tálaljuk.
Kiváló köret sült húsok és halak mellé.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!