Bonduelle - Recept - Joghurtos-tejfölös csicseriborsó saláta 
vegetárianus
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 1 mokkáskanál ételízesítő por
    1 csokor petrezselyem, néhány szál metélőhagyma
    2-2 kis doboz natúr joghurt és tejföl 
    2 doboz Bonduelle csicseriborsó                                 

    fél mokkáskanál őrölt fekete bors
     kiskanálnyi mustár

Elkészítés

A csicseriborsót a főzést megelőző este langyos – de nem meleg – vízbe áztatjuk. Másnap leszűrjük, bő, enyhén ételízesítős vízben puhára főzzük, de vigyázzunk, a szemek ne főjenek szét. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk. (Ha konzerv csicserit használunk, ezt a sok-sok órát megspórolhatjuk, és abban is biztosak lehetünk, hogy a csicseri állaga is tökéletes. Csak le kell szűrni.)
A petrezselymet és a metélőhagymát finomra vágjuk. A joghurt és a tejföl keverékéhez adjuk, és sóval, borssal, mustárral ízesítjük. A csicseriborsóra öntjük, átforgatjuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!