Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P55M
Recept képe
Gazpacho – hideg spanyol paradicsomleves

Gazpacho – hideg spanyol paradicsomleves

55 perc
Inspirációk - Csemegekukorica
Inspirációk - Csemegekukorica

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle Inspirációk csemegekukorica
    1 kg érett paradicsom
    1 piros kaliforniai paprika
    1 kígyóuborka
    1 kis vöröshagyma
    2 gerezd fokhagyma
    2 szelet fehérkenyér
    ½ lilahagyma
    vörösborecet
    olívaolaj

    bors

Elkészítés

1.  Hámozzuk meg az uborkát - negyedét tegyük félre a díszítéshez - és kockázzuk fel, daraboljuk fel a paradicsomot is, a hagymát, valamint a kimagozott paprikát.

2. Helyezzük őket egy tálba, adjuk hozzá a nagyobb darabokra vágott fokhagymát, tépkedjük bele a kenyeret. Sózzuk, borsozzuk, majd locsoljuk meg ecettel és olívaolajjal. Keverjük jól át.

3. Tegyük a hűtőbe és hagyjuk állni legalább fél órát (de akár egy estére is ott hagyhatjuk), majd botmixerrel pürésítsük. Utána ellenőrizzük az ízeket, ha szükséges, igazítsunk rajta.

4. Vágjuk nagyon apróra a lilahagymát és a negyed uborkát, szűrjük le a kukoricát és tálaláskor a leves tetejére helyezzünk egy keveset mindegyikből. Locsoljunk még egy kevés olívaolajat a tetejére.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!