Bonduelle - Recept - Fűszervajas zöldség<br>csomagocskák 

Fűszervajas zöldség
csomagocskák

20 perc
Csemegekukorica, normál
Zöldborsó
vegetárianus
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj1 mokkáskanál sófél mokkáskanál őrölt fekete borsfél csokor petrezselyem1 mokkáskanál mustárpár csepp Worcesterszósz

Elkészítés

A fűszervajhoz a puha (szobahőmérsékletű) vajat a sóval, a borssal, a finomra vágott petrezselyemmel, a mustárral és a Worcester-szósszal jó habosra keverjük.
A konzerv zöldségeket lecsöpögtetjük, egy tálban összeforgatjuk.
Négy nagy lap alufólia közepét egy kevés fűszervajjal megkenjük, és a zöldségkeveréket ráhalmozzuk.
A maradék vajat ráhalmozzuk, majd a fóliát a zöldség fölött batyuszerűen összefogjuk.
Hamvadó faszénparázs fölött, a pecsenye mellé téve 3-4 percig sütjük, hisz csak annyi idő kell neki, amíg a vaj ráolvad, a zöldség pedig megforrósodik. (Enyhén megolajozott serpenyőben is megsüthetjük.)

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!