Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P15M
Recept képe
Fetás lencsesaláta

Fetás lencsesaláta

15 perc
lencse
lencse

Hozzávalók

  • AZ ÖNTETHEZ:
    1 kisebb lilahagyma (vagy salottahagyma) apróra vágva
    1 tk. mustár
    1 tk. méz
    3-4 ek. olívaolaj
    1-2 ek. balzsamecet
    só, bors
    A SALÁTÁHOZ:
    1 doboz Bonduelle lencsekonzerv
    2-3 marék salátalevél (pl. madársaláta, bébispenót, rukkola vagy ezek keveréke)
    10 dkg fetasajt
    1 marék olajbogyó
    8-10 szem koktélparadicsom

Elkészítés

A dresszinghez tegyünk mindent egy zárható üvegbe és jól rázzuk össze, majd hagyjuk 10 percig pihenni.

Ezalatt összeállítjuk a salátát: a leszűrt Bonduelle lencsét egy tálba helyezzük a kockára vágott fetával, salátalevelekkel, olajbogyóval és a megfelezett paradicsommal. Meglocsoljuk a dresszinggel, sózzuk, borsozzuk, ha még szükséges.

Önmagában vagy pirítóssal, friss bagettel tálalhatjuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!