Ha szeretjük a görögsalátát, ez a recept sem lesz ellenünkre. Az uborkát és az olívabogyót ropogós brokkolira cseréljük, az összhatás viszont megmarad - üde, könnyed és ízletes salátát kapunk.
Könnyű
4 személy
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
25 dkg fetasajt
1 dl olívaolaj
2 fej lilahagyma
2 db paradicsom
½ dl fehérborecet
1 dkg cukor
só, őrölt fehérbors
40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
hozzávalók 4 személyre
25 dkg fetasajt
1 dl olívaolaj
2 fej lilahagyma
2 db paradicsom
½ dl fehérborecet
1 dkg cukor
só, őrölt fehérbors
40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur Gyorsfagyasztott brokkoli rózsák
lépés 1
A Bonduelle fagyasztott brokkolit szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, közben elkészítjük a pácot a fetasajtnak.
lépés 2
Az olívaolajat összekeverjük a fehérborecettel, cukorral, majd óvatosan hozzáadjuk a sajtot.
lépés 3
A paradicsomot cikkekre, a hagymát vékony karikákra vágjuk és hozzáadjuk a brokkolit a pácolt fetasajttal.
Ízlés szerint oregánóval is ízesíthetjük
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Brokkolikrémleves gyömbérrel és lime-mal
Ősszel minden háztartásban nagy kedvenc a brokkolileves. Adjunk hozzá egy kis gyömbért, kókusztejet és lime-ot, és voilá - kész az örök klasszikus pikáns, felturbózott változata!
Sós palacsinta brokkolirizzsel
Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkoliri...
Panzanella olajbogyóval és rukkolával
Ismerjük a panzanellát? A finom, érett paradicsomból készült olasz saláta a háztartásban fellelhető,...