Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P50M
Recept képe
Csirkehúsos kukoricasaláta

Csirkehúsos kukoricasaláta

50 perc
GOLD csemegekukorica
GOLD csemegekukorica
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemellfilé, kockákra vágva
    2 evőkanál szűz olívaolaj
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    3 kiskanál mustár
    só, bors
    fél fej jégsaláta, vékony csíkokra vágva
    1 kígyóuborka, kockákra vágva
    1 doboz natúr joghurt
    1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica, lecsepegtetve

Elkészítés

A csirkemellfilét az olajon pároljuk puhára.
A párolás felénél adjuk hozzá a fokhagymát, a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk.
A kukoricát tegyük egy mélyebb tálba. Adjuk hozzá a jégsalátát és a kígyóuborkát, majd az elkészült csirkehúst is.
Végül nyakon öntjük a natúr joghurttal, sózzuk, borsozzuk, alaposan összekeverjük, és máris tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!