Bonduelle - Recept - Csilis bab csicseriborsóval 

Csilis bab csicseriborsóval

40 perc
Csicseriborsó
Morzsolt csemegekukorica - supersweet
laktózmentes
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók


  • 3 evőkanál szűz olívaolaj
    1 vöröshagyma, finomra vágva
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    1 evőkanál paradicsompüré
    1 sárgarépa, kis kockákra vágva
    fél zellergumó, kis kockákra vágva
    1 mokkáskanál őrölt római kömény
    1 csilipaprika, finomra aprítva
    1 csokor friss koriander, finomra aprítva
    20 dkg Bonduelle GOLD csemegekukorica 
    1 doboz Bonduelle csicseriborsó
    2 doboz Bonduelle vörösbab                                    

Elkészítés

Először a ragus alapot elkészítjük. A megforrósított olívaolajon a hagymát és a fokhagymát megfuttatjuk, majd a paradicsompürét, a sárgarépát és a zellert belerakjuk.
3 deci vízzel felöntjük, a kukoricát beleszórjuk, és puhára főzzük. Sóval, római köménnyel és csilipaprikával ízesítjük.
Amikor a víz elfőtt, a babot és a csicseriborsót levével együtt beletesszük. Ha szükséges még egy kis vizet ráöntünk.
Végül a korianderrel megszórjuk, és még egyszer összeforraljuk.
Köretnek rizs vagy friss kenyér illik mellé.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!