Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P20M
Recept képe
Csicseriborsó-kuszkusz saláta

Csicseriborsó-kuszkusz saláta

20 perc
Vapeur Csicseriborsó
Vapeur Csicseriborsó
laktózmentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
zellermentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • 25 dkg kuszkusz
    1 kis gerezd fokhagyma
    1 db nagyobb paradicsom
    1 db kisebb kígyóuborka
    apróra vágott, friss koriander
    1 db lime kifacsart leve
    2 evőkanál olívaolaj
    só és frissen őrölt bors
    kevés cukor
    1 doboz Bonduelle csicseriborsó

Elkészítés

A csicseriborsót lecsöpögtetjük. A kuszkuszt a csomagoláson levő leírás alapján elkészítjük. A fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és feldaraboljuk. A kígyóuborkát meghámozzuk és apró kockára vágjuk.
Egy külön tálban összekeverjük az olívaolajat, a lime levét és a fűszereket (koriander, só, bors, pici cukor) majd hozzáadjuk a saláta összetevőit és jól összekeverjük az egészet.
Kis ideig pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
Sült húsok mellé köretként ajánljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!