Bonduelle - Recept - Citromos hal vajbabbal 

Citromos hal vajbabbal

20 perc
Vapeur fagyasztott vágott vajbab (gőzben előpárolt)
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
tojásmentes
kéndioxid és szulfidmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes
gluténmentes

Hozzávalók

  • 2 evőkanál vaj
    50 dkg fehér húsú halfilé, kockákra vágva
    2 közepes sárgarépa, karikákra vágva
    4 dl tejszín
    2 citrom leve és reszelt héja
    só, bors
    30 dkg Bonduelle vajbab VAPEUR

Elkészítés

Egy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, és pirítsuk meg rajta a kockákra vágott halat a sárgarépával együtt.
Amikor megpuhultak, öntsük fel a tejszínnel, adjuk hozzá a vajbabot, a citrom levét és reszelt héját, végül sózzuk, borsozzuk.
Forgassuk alaposan össze, hagyjuk még 4-5 percig főni, hogy az ízek összeérjenek, majd spagetti tésztára halmozzuk, és forrón tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!