Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P45M
Recept képe
Cajun sütőtökkrémleves parmezánmorzsával

Cajun sütőtökkrémleves parmezánmorzsával

45 perc
Sütőtökös krémleves Zöldségkeverék
Sütőtökös krémleves Zöldségkeverék

Hozzávalók

  • A parmezánmorzsához:
    20 g liszt
    25 g vaj
    4 ek reszelt parmezán
     
    A leveshez:
    2 ek olívaolaj
    1 zacskó fagyasztott Bonduelle Sütőtökös krémleves zöldségkeverék 
    1 tk kakukkfű
    1 tk oregánó
    1 mk cayenne bors
    1 mk pirospaprika
    1 csapott mk fokhagymapor
    só, bors
    400 ml víz
    100 ml tejszín

Elkészítés

A levesbetéthez összemorzsoljuk a hozzávalókat, kiszórjuk egy sütőpapíros tepsire és 180 fokos sütőben kb 13-15 percig sütjük. A leveshez az olívaolajon kicsit átforgatjuk a Bonduelle Sütőtökös krémleves zöldségkeveréket, hozzászórjuk a fűszereket, átkeverjük, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesítjük és a parmezánmorzsával tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!