Bonduelle - Recept - Brokkolis omlett 

Brokkolis omlett

10 perc
Brokkoli
cukormentes
vegetárianus
mustármentes
szójamentes
kéndioxid és szulfidmentes
halmentes
diómentes
szezámmagmentes
földimogyorómentes
rákmentes

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
    1-2 evőkanál vaj
    1 vöröshagyma, apróra vágva
    1-2 gerezd zúzott fokhagyma
    4 tojás
    2 evőkanál tejföl
    1 evőkanál liszt

    szerecsendió
    vaj a sütéshez
    10 dkg reszelt sajt
    40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli

Elkészítés

Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, majd a vöröshagymát és a fokhagymát megfonnyasztjuk rajta. Hozzáadjuk a brokkolit, és puhára pároljuk.
Közben a tojásokat kikeverjük a tejföllel és a liszttel, majd sózzuk és szerecsendióval ízesítjük. A vajat egy másik serpenyőben megolvasztjuk, és ráöntjük a tojásos keverék felét.
Ráhalmozzuk a brokkolit, végül ráöntjük a maradék tojást is.
Fedővel lefedjük, hogy a teteje is szilárduljon kicsit, majd az egészet megfordítjuk, hogy mindkét oldala szépen megsüljön.
Sajttal megszórva, melegen tálaljuk.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-40-200-503-as telefonszámon!