Ha egészséges és frissítő, mégis különlegesebb salátára vágyunk, készítsünk el ezt a receptet. Ropogós almaszeletek, csicseriborsó és gránátalma friss bébispenót és quinoa ágyon tele vitaminnal.
Könnyű
2 személy
25 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
15 dkg quinoa
1 nagyobb savanykás alma
1 kisebb gránátalma
1 marék dió
1 doboz bébi spenót
1 kisebb lilahagyma
3-4 ek. olívaolaj
1-2 ek. almaecet
méz
dijoni mustár
só
bors
hozzávalók 2 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
15 dkg quinoa
1 nagyobb savanykás alma
1 kisebb gránátalma
1 marék dió
1 doboz bébi spenót
1 kisebb lilahagyma
3-4 ek. olívaolaj
1-2 ek. almaecet
méz
dijoni mustár
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur csicseriborsó
lépés 1
Főzzük meg a quinoát: öblítsük át, majd kétszeres mennyiségű vízben főzzük készre (ha szükséges, szűrjük le).
lépés 2
Az almát vágjuk vékony szeletekre, a gránátalma magjait szedjük ki, a diót vágjuk durvára, a lilahagymát pedig karikára.
lépés 3
Helyezzük egy tálba a bébispenótot, a csicseriborsót, az almát és gránátalmát, a diót, valamint a megfőtt quinoát.
lépés 4
Keverjük ki a dresszinghez a mustárt és a mézet, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük hozzá az almaecetet és ezután, folyamatos keverés mellett vékony sugárban az olívaolajat is. Végül öntsük a salátára és keverjük össze.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkünket egy hideg őszi vagy téli napon!
Zöld spárga saláta csicseriborsóval
Zöldséghámozóval vékony csíkokra vágott nyers zöld spárga az alapja ennek a salátának, amibe még csi...
Grillezett zöldségek csicseriborsóval
Színes, különböző formájú és méretű grillezett zöldségek, csicseriborsóval megszórva és egy fantaszt...