Bonduelle
Bonduelle logo
06-80 200-503
P25M
Recept képe
Almás quinoa saláta csicseriborsóval és gránátalmával

Hozzávalók

  • 1 doboz Bonduelle Vapeur csicseriborsó
    15 dkg quinoa
    1 nagyobb savanykás alma
    1 kisebb gránátalma
    1 marék dió
    1 doboz bébi spenót
    1 kisebb lilahagyma
    3-4 ek. olívaolaj
    1-2 ek. almaecet
    méz
    dijoni mustár

    bors

Elkészítés

1. Főzzük meg a quinoát: öblítsük át, majd kétszeres mennyiségű vízben főzzük készre (ha szükséges, szűrjük le).

2. Az almát vágjuk vékony szeletekre, a gránátalma magjait szedjük ki, a diót vágjuk durvára, a lilahagymát pedig karikára.

3. Helyezzük egy tálba a bébispenótot, a csicseriborsót, az almát és gránátalmát, a diót, valamint a megfőtt quinoát.

4. Keverjük ki a dresszinghez a mustárt és a mézet, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük hozzá az almaecetet és ezután, folyamatos keverés mellett vékony sugárban az olívaolajat is. Végül öntsük a salátára és keverjük össze.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel hívja Vevőszolgálatunkat a 06-80-200-503-as telefonszámon!