Könnyed, de laktató szendvicsek vacsorára vagy akár egy tavaszi piknikre. A joghurt krémessé, a cékla pedig frissé teszi ezt a finom halas fogást.
Könnyű
4 személy
5 perc
0 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)
1 nagy pohár natúr joghurt
8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz
1 üveg Bonduelle ecetes cékla
hozzávalók 4 személyre
1-2 szelet fehér húsú pácolt hal (pl. hering)
1 nagy pohár natúr joghurt
8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
olívaolaj, citrom és petrezselyemzöld a tálaláshoz
1 üveg Bonduelle ecetes cékla
Termékajánlatunk a recepthez
Cékla ecetes szeletelt
lépés 1
A halat csepegtessük le, és vágjuk kisebb darabokra.
A céklát hasonlóképpen készítsük elő, majd tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a joghurtot. Alaposan keverjük össze.
lépés 2
Fejenként 2-2 szelet kenyeret tegyünk egy tányér közepére.
A kenyér egyik felére halmozzuk fel a halat, a másikra a céklát, végül ízlés szerint locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és citromlével, és díszítsük apróra vágott petrezselyemzölddel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Céklás hummusz
Színes, puhára sült céklával bolondított hummusz mellé zaatar fűszeres sült pitával. Tálaljuk a hummuszt a ropogós pitával, illetve kínálhatunk még mellé hasábokra vágott friss zöldségeket is.
Alma-cékla saláta
Alma, cékla, madársaláta és sajt alkotja ezt a könnyed, mégis ünnepi salátát. Színes előételként vag...
Céklás nyári tekercs
Az ázsiai eredetű, friss, ropogós zöldségekkel megpakolt nyári tekercs sokak kedvence, de mit tehetü...