Zsenge zöldborsóval és finom gombával készült rizibizi recept, az egészségesebb fogás jegyében ezúttal barnarizzsel. Könnyed, egészséges köret húsok mellé.
Könnyű
4 személy
25 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
20 dkg barna rizs
1 üveg Bonduelle üveges egész gomba
fél zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 tk. vaj
1 csokor újhagyma
2 csipet só
késhegynyi pirospaprika
petrezselyem
hozzávalók 4 személyre
20 dkg barna rizs
1 üveg Bonduelle üveges egész gomba
fél zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 tk. vaj
1 csokor újhagyma
2 csipet só
késhegynyi pirospaprika
petrezselyem
Termékajánlatunk a recepthez
Prémium egész csiperkegomba fejek
lépés 1
A rizst a szokott módon megfőzzük. A megmosott, leszűrt gombát forró serpenyőbe öntjük. Hozzáadjuk a zöldborsót és az apróra vágott újhagymát.
lépés 2
Sózzuk, paprikázzuk. Rátesszük a vajat, és a végén összeforgatjuk a rizzsel. Megszórjuk apró petrezselyemlevelekkel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Serpenyős zöldborsó sonkával és tojással
Bemutatjuk a tökéletes húsvéti reggeli vagy könnyed vacsora receptjét! Párolt fokhagymás zöldborsó, sonkával serpenyőben összesütve, a tetején sült tojással és friss zöldfűszerekkel. Stílusosan serpenyőben, friss kenyérrel tálalva.
Spenótos zöldborsókrémleves
Szuperzöld borsóleves, teli zsenge és vitamindús zöldségekkel. Nem kérdés, hogy megmelengeti a lelkü...
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukor...
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, ri...